Le Petit Rogiers

History

Als liefhebber van digestieven en sterke dranken ontstond het idee om zelf een zuivere digestief te ontwerpen die meer is dan louter een sterke drank, maar waar een specifiek aroma en karakter in zit. Kleinschalig en op een ambachtelijke manier gemaakt.


Er wordt enkel gewerkt met zuivere producten.


Vol van smaak, een sterk karakter en een zachte afdronk.


Ulrich Rogiers


Een man van weinig woorden, maar een gouden hart.

Genereus, vol karakter, maar bovenal een echte bon vivant.

Dat zijn de kenmerken dat ik toeschrijf aan mijn vader.


Le Petit Rogiers is dan ook gericht aan mensen die ook over bovenstaande eigenschappen beschikken. Bijgevolg was het dan niet meer dan normaal om mijn vader als model te gebruiken om het logo te creëren.


Genoeg over de mannen achter Le Petit Rogiers. Laat ons focussen op ons product zelf!


Niels Rogiers


Mijn naam is Niels, trotse eigenaar van Le Petit Rogiers. Ik ben een student-zelfstandige en volg een opleiding rechtspraktijk aan de Hogeschool Gent.


Velen beschrijven me (terecht) als een Bourgondische levensgenieter. Naast mijn Bourgondisch leven heb ik een immense voorliefde voor Griekenland.

De taal, de geschiedenis, het klimaat, het eten en het drinken en niet te vergeten de Griekse mentaliteit zijn allemaal echt mijn ding. Le Petit Rogiers is dan ook de perfecte link tussen het Helleense en het Bourgondische.

Wist u trouwens dat "Helleens" verwant is aan het Griekse woord Helios wat zon betekent?


Laat de zon net datgene zijn dat wij met Le Petit Rogiers in huis willen brengen!


Zon, liefde, genot en plezier à volonté.

Want eens we het leven appreciëren, wordt het een feest waar we doorheen dansen!

Het product


Le Petit Rogiers is een hoogalcoholisch zoete digestief met een sinaasappelaroma.


Hoewel het een hoge alcoholconcentratie bezit, kan u genieten van het frisse, zoete aroma van biologisch geteelde sinaasappelen.


De zuivere en heldere kleur van het product wordt verwezenlijkt door ons geliefd recept minutieus stap voor stap te volgen om zo de kwaliteit van het product te garanderen.